احمد حسنی مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اراک، با بیان خبر فوق، گفت: طرح بهبود وضعیت روشنایی بوستان های سطح شهر اراک در حال اجرا می باشد.
بهسازی سیستم روشنایی بوستان آزادی
بهسازی سیستم روشنایی بوستان آزادی
احمد حسنی مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اراک، با بیان خبر فوق، گفت: طرح بهبود وضعیت روشنایی بوستان های سطح شهر اراک در حال اجرا می باشد.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اراک، ادامه داد: تامین روشنایی بوستان های سطح شهر یکی از دغدغه ها و ضرورت های همیشگی است که با توجه به اهمیت و لزوم تندرستی و سلامت روحی و جسمانی افراد جامعه برای داشتن جامعه ای سالم تر و پرداختن به مسئله فضای سبز شهری و اینکه توسعه و آبادانی هر چه بیشتر بوستان های نقش بسزایی در رشد فرهنگی و اجتماعی و تندرستی افراد جامعه دارد.
حسنی، گفت: امنیت و روشنایی در بوستان ها باعث رونق بیشتر این اماکن عمومی و استفاده هر چه بیشتر و بهتر خانواده ها از فضای سبز موجود در قسمت های مختلف سطح منطقه در شب ها و برای سپری کردن اوقات فراغت است.
وی خاطرنشان ساخت: با تلاش واحد برق سازمان پارکها و فضای سبز روشنایی بوستان آزادی با هدف ارائه خدمات مطلوب رفاهی و حفظ آرامش و امنیت در شب برای شهروندان با نصب چراغ های متعدد در محوطه بوستان و اصلاح و ترمیم شبکه روشنایی برای رفاه مردم شهر اراک و مسافرین در نظر گرفته شده است.
نویسنده: karimi. arak